Ексклюзиви
понеділок, 15 травня 2006 20:43

В Одесі почалось молодіжне будівництво

Одеса почала будівництво молодіжного кварталу. Про це повідомив голова молодіжного житлово-будівельного суспільства "Будинок", що займається будівництвом кварталу, Олег Кіктенко.

- Сьогодні на вулиці Академіка Вільямса, у Київському районі Одеси, стартував муніципальний соціально-оріентований проект будівництва житла для молоді, - сказав Кіктенко.

Будівництво проходить під патронатом Одеської міської ради в рамках програми Президента Віктора Ющенка "Житло для молоді в Україні". Відповідно до проекту, буде побудовано 5 10-поверхових будинків по 72 квартири.

Будинок, будівництво якого почалося в понеділок, планується ввести в експлуатацію до кінця 2007 року, будівництво всього кварталу планується завершити до 2013 року.

- Будь-яка молода сім"я зможе придбати квартиру у розстрочку. Вартість квадратного метра становить 540 умовних одиниць, що в 2 рази дешевше, ніж на ринку житла, - сказав Кіктенко.

Перший внесок становить 30% від вартості квартири.

Зі слів начальника управління капітального будівництва Одеського міськвиконкому Івана Стаса, придбати квартиру за собівартістю може будь-яка сім"я - жителі Одеси - у віці від 18 до 35 років.

- Ми закладаємо новий прекрасний упоряджений квартал з п"яти будинків для молодих людей, які зможуть придбати житло за собівартістю будівництва, - сказав Стас.

Він уточнив, що першочергове право на придбання житла буде надано молодим сім"ям, що проживають у цей момент в аварійних і старих будинках, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі почалось молодіжне будівництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути