четвер, 14 травня 2020 14:01

У Києві поменшало мільйонерів: оприлюднили дані з податкової

У Києві поменшало мільйонерів: оприлюднили дані з податкової
Доходи в понад 1 млн грн задекларували 1255 громадян. Фото: pixabay.com

Головне управління ДПС у м. Києві інформує, що протягом січня–квітня поточного року громадянами подано 9192 декларації про майновий стан і доходи та задекларовано загальний дохід у сумі майже 11 млрд грн.

Громадянами самостійно визначено до сплати податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб у сумі понад 268,5 млн грн та з військового збору - більш як 35,1 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прибутки Ахметова на "зелених" тарифах ростуть

Доходи в понад 1 млн грн задекларували 1255 громадян, якими визначено до сплати в бюджет близько 210,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб та майже 26,5 млн грн військового збору.

Термін подання річної декларації про майновий стан і доходи громадянами та фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність, подовжено до 1 липня 2020 року. Податкові зобов'язання, визначені платниками в деклараціях, мають бути сплачені до 1 жовтня 2020 року.

Торік в Україні зареєстрували 5143 мільйонерів і 3 мільярдерів. Загалом вони подали майже 529 тис. податкових декларацій і задекларували 83,6 млрд грн доходу. Це на 26 млрд грн більше, ніж було 2017-го, повідомила Державна фіскальна служба. Найбільше мільйонерів - у Києві, 2194 людина. У Київській обл. нарахували 378 мільйонерів. Харківській - 339, Дніпропетровській - 333.

Зараз ви читаєте новину «У Києві поменшало мільйонерів: оприлюднили дані з податкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути