вівторок, 03 жовтня 2017 19:38

Укрзалізниця запускає новий потяг

  Укрзалізниця запускає потяги між сходом та заходом України. Фото: varosh.com.ua
Укрзалізниця запускає потяги між сходом та заходом України. Фото: varosh.com.ua

З 2 листопада "Укрзалізниця" запускає новий маршрут, який з'єднає західні та східні регіони України. Новий потяг курсуватиме між Ковелем Волинської області та Харковом.

Про це повідомляє www.uz.gov.ua.

"У складі поїзда передбачено 16 вагонів. З них - 8 плацкартних та 8 купейних. Поїзд курсуватиме через день по парних числах за напрямком Ковель – Харків та по непарних числах – зворотно", - йдеться в повідомленні.

Продаж квитків на поїзд уже відкритий. Плацкартні квитки коштують від 254 грн та купейні - від 155 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали "космічну" зарплату нового керівника Укрзалізниці

Поїзд №127/128 Ковель – Харків слідуватиме через станції: Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, ім. Т.Шевченка, Знам'янка, Кременчук, Полтава-Південна – загалом близько 30 населених пунктів. Відправлення з Ковеля о 14:20, прибуття до Харкова о 12:10.

У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 03.11.2017 через день по непарних днях о 13:30, прибуття до Ковеля о 10:18.

"Поїзд 127/128 Ковель-Харків – це перший із низки поїздів, курсування яких буде призначене цьогоріч. ПАТ "Укрзалізниця" покращує залізничне сполучення і в новому графіку руху поїздів, який щорічно запроваджується в грудні.

Керівник Укрзалізниці Євген Кравцов розповів, що в цьому році запроваджуються нові напрямки: Івано-Франківськ – Костянтинівка, Одеса – Лисичанськ, Одеса – Харків, Київ – Солотвино, Чернігів – Івано-Франківськ, Одеса – Рахів, Ужгород – Лисичанськ.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця запускає новий потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути