четвер, 14 лютого 2019 08:20

Укрзалізниця розширить Бориспільський експрес

Укрзалізниця розширить Бориспільський експрес
У 2019 році в Укрзалізниці планують збільшити кількість рухомого складу "Бориспільського експресу", що змінить графік руху, зробивши експрес більш зручним для пасажирів. Фото:storage1b.censor.net

У 2019 році в Укрзалізниці планують збільшити кількість рухомого складу "Бориспільського експресу". Це змінить графік руху, зробивши експрес більш зручним для пасажирів.

Про це повідомив керівник філії Південно-Західна залізниця АТ Укрзалізниця Роман Веприцький в інтерв'ю "5 каналу".

В грудні 2018 року експрес перевіз 55 тис. пасажирів і заробив на квитках 4,4 млн грн. В той час приміські поїзди Південно-Західної залізниці перевезли 2,5 млн осіб, заробивши 14 млн грн. Таким чином, прибуток від одного пасажира експреса Київ-Бориспіль склав 80 грн проти 5,5 грн від пасажира приміських поїздів.

Веприцький сказав, що новий транспортний вузол буде побудований на "Видубичах", а також в компанії розглядають заїзд поїздів з харківського та дніпропетровського напрямків на станцію "Бориспіль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця запустила модернізований потяг на Донбас

Укрзалізниця на 25% підніме вартість квитків на потяги. Проте, щоб зробити перевезення беззбитковими ціни повинні вирости більш ніж удвічі. У відомстві зазначають, що також потрібно підняти тарифи на перевезення багажу майже в 3,5 рази.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця розширить Бориспільський експрес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути