четвер, 05 жовтня 2023 17:57

Укрпошта анонсувала зниження тарифів на міжнародну відправку

Укрпошта анонсувала зниження тарифів на міжнародну відправку
Укрпошта - підприємство поштового зв'язку, єдиним засновником і акціонером якого є держава. Фото: Facebook.com/ukrposhta

Укрпошта підписала низку домовленостей з поштами країн-партнерів про зниження тарифів на міжнародну відправку для українців.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Смілянський розповів, що 191 країна Всесвітнього поштового союзу підтримала Україну та Укрпошту на ІV Конгресі у Саудівській Аравії.

"Це справжній прецедент з часів Другої світової. Коли союз, створений, як спеціальна установа ООН, зафіксував такого типу підтримку та навіть створив Фонд солідарності", - сказав гендиректор.

"Тепер ми зможемо ще ефективніше відновлювати постраждалі поштові відділення та інфраструктуру, а головне - швидше повертати зв'язок між рідними", - повідомив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацбанк запровадив керований гнучкий курс. Що це означає для економіки

Деякі найближчі друзі України вже підписали з Укрпоштою угоди про зниження тарифів на міжнародну відправку для українців, сказав Смілянський.

"І про це обов'язково згодом розповімо, як тільки долетять документи з Саудівської Аравії", - заявив.

Раніше Смілянський повідомляв, що компанія вже досягла домовленостей на зниження тарифів на відправлення до та з Канади на 20%. А також очікує підписати подібні угоди зі США та Великою Британією, пише "Економічна правда".

З 1 липня Укрпошта частково переглянула вартість відправлень по Україні та за її межами. Вартість доставлення відправлень "Укрпошта Експрес" збільшився у середньому на 10 грн для пересилання в межах області та на 8 грн для пересилання в межах країни.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта анонсувала зниження тарифів на міжнародну відправку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути