понеділок, 19 грудня 2016 22:38

Укроборонпром майже повністю виконав річне держзамовлення

Укроборонпром майже повністю виконав річне держзамовлення

Державний концерн "Укроборонпром" станом на 19 грудня 2016 року виконало державне оборонне замовлення на 99%. Про це заявив заступник міністра оборони України, генерал-лейтенант Ігор Павловський під час підсумкової наради.

Про це повідомляє УНІАН.

"Зараз ступінь виконання державного оборонного замовлення "Укроборонпромом" становить 99%. А 1%, що залишився до виконання, вже знаходиться в дорозі і очікується найближчим часом", - каже Ігор Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тайпан", "Вій", "Малюк", "Мисливець" і "Фантом" — українські військові розробки випробували на одному полігоні.

В рамках державного оборонного замовлення на 2016 рік "Укроборонпром" отримав на ремонт, модернізацію і виробництво нового озброєння 4,4 мільярда гривень. В загальному обсязі держоборонзамовлення, який в цьому році склав 13,5 мільярда гривень, на підприємства концерну довелося тільки 32,5%.

Державний концерн "Укроборонпром" потребує серйозного реформування. Про це на спільному засіданні двох парламентських комітетів – комітету з питань національної безпеки і оборони та комітету з питань запобігання і протидії корупції заявив представник "Народного фронту", голова комітету з нацбезпеки Сергій Пашинський.
Зараз ви читаєте новину «Укроборонпром майже повністю виконав річне держзамовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути