четвер, 04 червня 2020 12:55

Українці зможуть обрати тариф на газ у державних банках

Українці зможуть обрати тариф на газ у державних банках
У держбанках продаватимуть газ для населення. Фото: Pixabay

Компанія "Нафтогаз України" хоче продавати газ для населення через державні Ощадбанк і ПриватБанк.

З 1 липня 2020 року відповідний договір можна буде укласти у відділеннях банків, повідомив голова ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" Максим Рабінович, передає "Інтерфакс-Україна".

"У нас укладено договори з двома найбільшими банківськими мережами і майже укладено договір із найбільшим поштовим оператором - Ощадбанком, Приватбанком та Укрпоштою. Ми також ведемо переговори з багатьма роздрібними мережами", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям готують підвищення вартості електроенергії

За словами Рабіновича, поки що компанія не планує відкривати центри обслуговування клієнтів у стандартному форматі, а працюватиме через агентські мережі.

"Це великі банківські мережі, великі поштові мережі, це ті роздрібні точки, які вже мають певний трафік клієнтів. І клієнтові буде зручно, наприклад, коли він піде вирішувати банківські питання, забрати посилку або відправити лист - заодно вибрати вигідний тариф на газ", - сказав Рабінович.

Міністерство енергетики та захисту довкілля думають над підвищенням плати за газ. Наразі міністерство вивчає можливість підвищення плати за газ для жителів багатоквартирних будинків шляхом підвищення норми споживання для користувачів без лічильників. Про це повідомив радник в.о. міністра Олександр Трохимець.

Зараз ви читаєте новину «Українці зможуть обрати тариф на газ у державних банках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути