четвер, 15 серпня 2013 09:55

Українці заплатять 10 мільйонів, щоб не затопило резиденцію Януковича

Українці заплатять 10 мільйонів, щоб не затопило резиденцію Януковича
Біля резиденції Януковича укріплять береги за 10,2 млн грн. Фото: korrespondent.net

Дніпровське басейнове управління водних ресурсів Держагентства водних ресурсів заплатить за зміцнення берегів Київського водосховища 10,242 млн грн.

Інформація про угоду опублікована в "Віснику державних закупівель".

Укріплення здійснюється для захисту від підтоплення села Старі Петрівці Вишгородського району.

Поруч, у селі Нові Петрівці, розташована резиденція президента Віктора Януковича. Торік за зміцнення берега біля цього села з бюджету виділили 2,5 млн грн.

Роботи з укріплення берега Дніпра цього року, як і минулого, проведе ТОВ "Собі" - скандально відома компанія, яка побудувала багатоповерховий будинок у Маріїнському парку.

У супровідних документах немає інформації про пропозиції інших учасників, хоча договір з "Собі" був підписаний в результаті проведення відкритих торгів.

Днепровское бассейновое управление водных ресурсов Госагентства водных ресурсов заплатит за укрепление берегов Киевского водохранилища для защиты от подтопления села Старые Петровцы Вышгородского района, по соседству с которым находится резиденция президента Украины Виктора Януковича, 10 миллионов 242 тысячи гривен.

Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на НБН.

Информация об этом опубликована в Вестнике государственных закупок № 63/2 (806/2) от 13.08.2013. За укрепление берега Днепра для защиты от подтопления села Старые Петровцы заплатят 10,2 млн грн. В прошлом году за укрепление берега возле соседнего села Новые Петровцы, в котором находится резиденция президента Украины Виктора Януковича, из бюджета выделили 2,5 млн грн.

Смотрите на "Цензор.НЕТ": В Киеве подкапывают Южный мост: на дне реки вырывают 10-15 метровые мертвые ямы. ФОТОрепортаж

Работы по укреплению берега Днепра в этом году, как и в прошлом, проведет ООО "Соби" - скандально известная компания, которая построила многоэтажный дом в Мариинском парке.

Несмотря на то что договор с "Соби" был подписан в результате проведения открытых торгов, в сопроводительных документах нет информации о предложениях других участников.
Зараз ви читаєте новину «Українці заплатять 10 мільйонів, щоб не затопило резиденцію Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути