четвер, 22 червня 2017 10:53

Україна відправить у Китай 50 літаків Ан-178

Україна відправить у Китай 50 літаків Ан-178
50 літаків Ан-178 відправлять в Китай українські підприємства "Антонов", "Івченко-Прогрес" і товариство "Мотор Січ". Фото: rian.com.ua

Україна відправить у Китай 50 літаків Ан-178.

Угоду уклали підприємства "Антонов", "Івченко-Прогрес" і товариство "Мотор Січ" на паризькому авіасалоні в Ле Бурже, інформує прес-служба "Мотор Січі".

"Відбулася ключова зустріч між компаніями "Антонов", "Івченко-Прогрес", "Мотор Січ" і китайським замовником за проектом літака Ан-178. Йдеться про постачання 50 літаків у Китай: 12 літаків в готовому вигляді та 40 літакокомплектів. Вирішили питання щодо термінів передавання, фінансових надходжень і відвантаження реальної та матеріальної частин для виробництва цього літака в Китаї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна і Китай обговорили поліпшення умов поїздок між країнами

Також "Мотор Січ" з 2018-го планує почати постачання в Австрію 400 серійних авіаційних двигунів АІ-450С для європейського бізнес-джета DA-50.

2015-го "Антонов" завершив будівництво дослідного зразка середнього транспортника Ан-178 і підняв його в повітря.

У травні 2015-го азербайджанська компанія Silk Way Airlines замовила 10 Ан-178. Ще 12 купила китайська A-star (договір передбачає подальшу організацію виробництва в КНР). Також підписали договір з Hong Kong Leyuan Communication Technology Investments Group Limited (HK LCTI) про постачання 25 літаків Ан-178.

Зараз ви читаєте новину «Україна відправить у Китай 50 літаків Ан-178». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути