четвер, 04 жовтня 2012 15:45

Україна уважно ставиться до побажань МВФ підвищити тарифи на ЖКГ - Хорошковський

Україна уважно ставиться до побажань МВФ підвищити тарифи на ЖКГ - Хорошковський
Валерій Хорошковський: Питання в способі реалізації та в термінах їх реалізації. Фото: tsn.ua

Український уряд уважно ставиться до побажань Міжнародного валютного фонду (МВФ). Зокрема - у питаннях приведення тарифів на житлово-комунальні послуги до економічно обгрунтованого рівня.

Про це заявив перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський на прес-конференції в рамках III Чорноморського економічного форуму, який розпочав свою роботу в Лівадійському палаці.

За його словами, ці завдання повинні бути реалізовані в рамках спільної програми.

"Безумовно, уряд дуже уважно ставиться до побажань Міжнародного валютного фонду і, безумовно, що ті завдання, які стоять в рамках спільної програми, мають бути реалізовані. Питання в способі реалізації та в термінах їх реалізації", - сказав Хорошковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес позичив у банків майже 600 мільярдів гривень

Він додав: "У нас стоїть питання про приведення тарифів до собівартості і до економічно обгрунтованого рівня. Безумовно, для нас ця задача дуже важлива, але ми чудово розуміємо, що з іншого боку варто соціальне забезпечення населення і завдання уряду - зробити це таким чином, при якому населення не повинне постраждати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро втратив 1 копійку, курс долара майже не змінився

Крім того, перший віце-прем'єр висловив упевненість, що нинішньою зимою не буде жодних проблем з поставками газу з Росії в Україну і ЄС.

"Я думаю, що не буде в найближчу зиму, в найближчий час ніяких криз, тому що ми існуємо в рамках підписаних угод. І у ЄС я також не бачу ніяких проблем, перш за все, через тих питань, які можуть виникати між Україною і Російською Федерацією, тому я впевнений, що ця зима пройде спокійно", - сказав Хорошковскій.

Зараз ви читаєте новину «Україна уважно ставиться до побажань МВФ підвищити тарифи на ЖКГ - Хорошковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути