Ексклюзиви
понеділок, 20 лютого 2012 13:37

Україні включили "зелене світло"

Головною екологічною сенсацією за версією міжнародної виставки виробників продуктів харчування та напоїв "Продекспо-2012" стала ТМ "Хлібний Дар" На пророщеному зерні". Авторитетний бізнес-форум у Москві віддав українському продукту одразу дві найвищі нагороди: Зірку "Продекспо" за екологічність і натуральність у дегустаційному конкурсі та Золоту медаль за унікальність складу в конкурсі інновацій.

Унікальність живого смаку відзначили експерти

Міжнародна виставка продуктів харчування, напоїв і сировини для їх виробництва "Продекспо" вважається однією з найбільш грандіозних і авторитетних в Європі. Головна подія цього бізнес-форуму – дегустаційний конкурс алкогольної продукції, що є найпрестижнішим у Східній Європі. Традиційно на виставку з'їжджаються провідні підприємства галузі – лідери українського, російського та світового алкогольних ринків. Переможців визначають міжнародні експерти – найкращі дегустатори з СНД та зарубіжних країн, у тому числі члени комісії найбільшого в світі дегустаційного конкурсу International Wine & Spirit Challenge (Лондон). За два тижні до початку виставки проводиться закрита дегустація, тобто ніхто з членів журі не знає, алкоголь якої торгової марки дегустує. Саме тому результати конкурсу вважаються максимально об'єктивними, а присуджені нагороди цінуються дуже високо.

Лейтмотивом дегустаційного конкурсу на "Продекспо-2012" стала тема екологічності, що є одним з головних споживчих трендів світу. Вперше за всю багаторічну історію престижного бізнес-форуму була вручена найвища нагорода за натуральність і природність походження продукції. Головним та єдиним переможцем конкурсу в цій категорії і володарем гучного звання лідера визнаний український бренд – перша жива горілка "Хлібний Дар" На пророщеному зерні". Досвідчені експерти високо оцінили її натуральність і бездоганні смакові властивості.

"Маючи за плечима більш ніж 10-річний досвід проведення професійних дегустацій на міжнародному рівні, я можу авторитетно заявити, що ТМ "Хлібний Дар" представила сенсаційний продукт з унікальними смаковими властивостями, – заявив директор дегустаційного конкурсу Олексій Зайцев. – Досі на світовому ринку нічого подібного просто не було. Упевнений, це справжній прорив у сучасному лікеро-горілчаному виробництві. "Хлібний Дар" На пророщеному зерні" – перша жива горілка, і саме за такими екологічними продуктами майбутнє".

Майбутнє екотехнологій – за пророщеним зерном

Цього року організатори дегустаційного конкурсу вирішили не обмежуватися визначенням кращих алкогольних напоїв. Було прийнято рішення заснувати особливий приз – ексклюзивний Золотий знак міжнародного визнання "За лідерство у розвитку екотехнологій на алкогольному ринку СНД".
Єдиним підприємством серед усіх представників галузі з України та навіть Східної Європи, яке було удостоєно престижної відзнаки, став виробник горілки "Хлібний Дар" На пророщеному зерні" – ТОВ "Національна горілчана компанія".

Для виготовлення живої горілки "Хлібний Дар" На пророщеному зерні" використовується добірне пророщене зерно. Зерно для пророщування на підприємстві відбирають вручну – так, як це робили сотні років тому. Пророщують його так само, як і в домашніх умовах, – в емальованих ємностях при температурі 19-23 градуси. Природність походження напою гарантує екологічний сертифікат "Зелений журавель", нанесений на кожну пляшку. Ця емблема свідчить про присвоєння знака "Екологічно чисто та безпечно", який діє в 59-ти країнах світу.

"Над вивченням властивостей пророщеного зерна і розробкою рецептури горілки "Хлібний Дар" На пророщеному зерні" ми працювали більше року, – наголошує головний технолог ТОВ "Національна горілчана компанія" Надія Свиридова. – Здавна відомо, що проростки є джерелом вітамінів і мікроелементів. Найбільше корисних речовин накопичується саме в пророщеному зерні. Щоб зберегти всю його силу і користь, для виробництва горілки ми використовуємо тільки добірне пророщене зерно".

Високі оцінки міжнародних експертів стали красномовним підтвердженням бездоганної якості продукції ТОВ "Національна горілчана компанія" та відповідності її світовим екостандартам. У цьому році дегустаційний конкурс, визнаний найавторитетнішим у Східній Європі, зібрав понад 200 підприємств з усього світу, які представили на суд журі близько 700 найменувань продукції. Конкуренція, на думку експертів, була дуже жорсткою, але саме українській торговій марці вдалося стати головною екологічною сенсацією.

"Ми пишаємося високими нагородами "Продекспо", адже вони є показником нашої кропіткої роботи, – зазначає генеральний директор ТОВ "Національна горілчана компанія" Микола Бабич. – Наше підприємство обрало шлях екотехнологій, в основі яких лежить природність, якість і корисність для споживачів. Результатом наших інноваційних розробок стала горілка "Хлібний Дар" На пророщеному зерні", яка популярна не тільки в Україні, а й у багатьох країнах світу".

PR

Зараз ви читаєте новину «Україні включили "зелене світло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути