неділя, 19 квітня 2020 14:15

"У Зеленського немає конкурента, тому він досі при владі"

"У Зеленського немає конкурента, тому він досі при владі"
Володимир Зеленський протримається на посаді, доки в Україні не з'явиться альтернатива Фото: РБК-Україна

Президент Володимир Зеленський хотів і все ще хоче щось змінити. Але виглядає це, наче розмовляємо з телевізором. Навіть коли призначає на посади людей, які не крадуть, ми розуміємо: через некомпетентність можемо втратити більше, ніж вони украли б, розповіла журналу Країна головна редакторка видання "Дзеркало тижня" Юлія Мостова.

"Володимир Олександрович переоцінив свої можливості, надягнув надто велику корону, підібрав заслабке оточення. Став його заручником. Це найкапсульованіший президент за всю історію України - з точки зору надходження до нього інформації й відсутності вміння робити власну експертизу", - говорить Мостова.

Частина виборців таки отримали відчуття "свого" при владі.

"У нас же хімік може стати директором фітнес-центру і не комплексувати. Так само вважають і щодо посади президента", - каже Мостова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільше бажання: Зеленський поділився особистим

Вся 30-річна історія незалежної України побудована на шансах вижити. Це чергова можливість мобілізуватися, перебудуватись, залишити заробітчан і дати їм роботу. Визначитися з пріоритетами в економіці.

"Але на заваді є дві речі. Перша - влада неспроможна організувати людей на виконання великих завдань. Друга - ми не вміємо об'єднуватись. Щоб Україна стрибнула на новий рівень - необхідно, щоб кожен був не тільки за себе", - зазначає Мостова.

У Зеленського немає конкурента, тому він досі при владі. Протримається, доки сформується альтернатива.

"Він молода радянська людина. Не розуміє всього про Україну. Йому небайдужі люди, але вони для нього не мають національності. Можливо, міг би з часом зрозуміти мотивації, які є в різних частинах країни і не сприймати західну як загрозу для себе. За рік Зеленський не змінився в головному - не усвідомив свою невідповідність посаді", додала Мостова.

Подробиці читайте у "Країні" №15 (518) від 16 квітня 2020 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс - 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal

Зараз ви читаєте новину «"У Зеленського немає конкурента, тому він досі при владі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути