середа, 10 травня 2017 15:03

У міністерстві сказали, коли почнуть витрачати гроші Януковича

У міністерстві сказали, коли почнуть витрачати гроші Януковича
Віктор Янукович Фото: vesti-ukr.com

Для використання грошей, конфіскованих у екс-президента України Віктора Януковича, потрібно внести зміни до держбюджету. Про це повідомило Міністерство фінансів.

"Завершена Генпрокуратурою справа та рішення суду стосується коштів в Ощадбанку. До суми 1,1 мільярд доларів та цінних паперів вартістю 200 мільйонів доларів застосували конфіскацію. Всі облігації погасили, окрім випуску, який має довший термін обігу в розмірі 200 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович дав гроші на День Перемоги в Україні

Кошти від спецконфіскації перераховані на рахунок Державного казначейства. Їх можна використати тільки після внесення змін до Закону про Державний бюджет", - йдеться у повідомленні.

28 січня 2015 року Державна служба фінансового моніторингу заблокувала $1,42 млрд на рахунках нерезидентських компаній, пов'язаних з Віктором Януковичем, його близькими, посадовцями колишнього уряду країни та пов'язаними з ними особами.

Кабмін заклав у державний бюджет на 2017 рік надходження від спеціальної конфіскації коштів корупціонерів на суму 10,5 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «У міністерстві сказали, коли почнуть витрачати гроші Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути