Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 16:53

У Мінфіні думають, что Україна подужає вийти на ВВП у 6,5%

У Мінфіні думають, что Україна подужає вийти на ВВП у 6,5%

Міністерство фінансів закладає на 2012 рік реальні темпи зростання ВВП на рівні 6,5%, або в номінальному вираженні в 1 трлн 475,5 млрд грн.

Відповідний проект Мінфіну щодо основних напрямків бюджетної політики на 2012 рік опублікований на сайті відомства.

Мінфін прогнозує індекс споживчих цін (грудень до грудня попереднього року) на рівні 107,9%, індекс цін виробників (грудень до грудня попереднього року) - 109,7% і рівень безробіття, визначений за методологією Міжнародної організації праці, - 7,2 - 7,7%.

Макропоказники можуть бути уточнені після надходження фактичних даних про підсумки економічного розвитку держави за 2010 рік і оперативних статистичних даних щодо поточного стану соціально-економічної ситуації в 2011 році.

У прогнозні розрахунки основних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2012 рік закладається середньорічний обмінний курс гривні до долара на рівні 7,9-8 грн / дол.

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр Микола Азаров повідомив, що в Україні зростання ВВП за I квартал 2010 року очікується більше 5%. Він повідомив, що промислове виробництво в Україні за перший квартал 2011 року зросло більш ніж на 10%. За його словами, доходи бюджету за перший квартал становили більше 60 млрд грн, що на 30% більше ніж минулого році.

Зараз ви читаєте новину «У Мінфіні думають, что Україна подужає вийти на ВВП у 6,5%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути