четвер, 26 листопада 2015 15:00

У Думі пропонують росіянам їхати замість Туреччини у В'єтнам і Китай

У Думі пропонують росіянам їхати замість Туреччини у В'єтнам і Китай
Фото: fuza.ru

Держдума РФ має підвищити доступність нових "безпечних" туристичних напрямків для росіян.

Про це заявив перший віце-спікер Держдуми Іван Мельников агентству "Інтерфакс".

На думку Мельникова, відсутність єгипетського і турецького напрямків може сприяти збільшенню потоку туристів на нових напрямках, а також допоможе знизити ціни на авіаквитки і тури.

"Ми вважаємо правильним організувати найближчим часом "круглий стіл" за участю представників туристичного бізнесу, авіакомпаній і послів деяких дружніх країн з метою разом продумати, як зробити дешевшим відпочинок для російських туристів у тих державах, куди поки їздять мало через дорогий переліт", - сказав він.

При цьому зазначив, що мова йде, насамперед, про Кубу, південь В'єтнаму та Китаю, де, за його словами, чудова інфраструктура, а відпочивати можна цілорічно.

"Кубинський курорт Варадеро, в'єтнамський острів Фукуок або китайський острів Хайнань за відповідних цін будуть дуже затребувані і з точки зору прекрасної тропічної природи, і з точки зору абсолютної безпеки і дружньої обстановки", - вважає Мельников.

За його словами, росіянам зараз небезпечно їздити в європейські столиці, "справедливо заборонені польоти до Єгипту, обґрунтовано закривається турецький напрямок", а російські курорти комфортні для відпочинку не весь рік.

Зараз ви читаєте новину «У Думі пропонують росіянам їхати замість Туреччини у В'єтнам і Китай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути