четвер, 01 листопада 2012 09:28

У Азарова ще на рік відклали реалізацію економічних реформ

У Азарова ще на рік відклали реалізацію економічних реформ
На засіданні уряду розглянули і відправили на доопрацювання проект указу президента. Фото: unn.com.ua

Вчора на засіданні уряду було розглянуто і відправлено на доопрацювання проект указу президента "Про національний план дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки".

У документі не були враховані всі пропозиції міністрів. Проект реформування мало чим відрізняється від планових завдань на 2012 рік, пише "Комерсант-Україна" в матеріалі "Стабільність не має межі".

У проекті все так само йдеться про реформу соціальної сфери та пенсійного забезпечення у вигляді адресності надання допомоги, створення реєстру громадян, які мають право на пільги, визначення дати виходу бюджету Пенсійного фонду на бездефіцитність і дати перерахунку внесків до накопичувальної системи пенсійного страхування.

Відомствам доручать продовжити проведення дерегуляції, об'єднання реєстрів ліцензій та дозвільної документації, забезпечити прийняття закону про захист прав інвесторів.

Обіцяно скорочення держпідтримки вугледобувної промисловості, поетапна ліквідація перехресного субсидування вартості електроенергії, споживаної міським електротранспортом, використовуваної для освітлення населених пунктів та населенням.

Весь житловий фонд повинен мати лічильники газу. Знову обіцяно будівництво автомобільного мосту через Дніпро в Кременчуці, черговий перегляд пасажирських і вантажних тарифів на послуги перевезення залізничним транспортом. Швидкісні поїзди Інтерсіті і Інтерсіті+ курсуватимуть і за новими напрямками.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова ще на рік відклали реалізацію економічних реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути