пʼятниця, 29 листопада 2019 08:42

У 2020 році розпочнуть велике будівництво доріг

У 2020 році розпочнуть велике будівництво доріг
За наступні 3-5 років з'явиться якісні дороги, які з'єднають усі великі міста. Фото: delo.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук в ефірі програми "Право на владу" заявив, що в Україні за наступні 3-5 років з'являться якісні дороги, які з'єднають усі великі міста. Про це йдеться на сайті Іnterfax-Україна.

"Наше головне завдання - поєднати якісними дорогами всі великі міста, обласні центри за наступні 3-5 років. Я закликаю нових керівників Укравтодору та Укртрансбезпеки максимально швидко оновити керівний склад в областях, тому що я переконаний, що ті люди, які працювали там досі, у переважній більшості або представляли інтереси "смотрящих", або закривали на це очі", - заявив Гончарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр-міністр показав інтерактивну мапу будівництва інфраструктури України

Також прем'єр зазначив, що з березня 2020 року розпочнеться велике будівництво доріг. Уряд не втручатиметься в проведення тендерів та у процес пошуку підрядників, які будуватимуть дороги. Глава Кабміну наголосив, що завдяки кадровим змінам знизиться вартість будівництва доріг і їх експлуатації.

Економіст Олексій Кущ вважає, що атака на телекомунікаційного оператора "Укртелеком" шкодить інвестиційному іміджу України. Фонду державного майна (ФДМ) України слід зосередитися на пошуку ефективних інвесторів для держкомпаній, а не "віджатії" раніше проданих об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «У 2020 році розпочнуть велике будівництво доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути