пʼятниця, 20 березня 2020 17:47

Три мережі об'єдналися заради доставки продуктів

Три мережі об'єдналися заради доставки продуктів
Замовити продукти можна буде в онлайн-режимі на сайті Rozetka. Фото: Reuters

"Нова пошта" разом із магазином Rozetka та торговельною мережею "АТБ" запускає в тестовому режимі послугу доставки продуктів харчування.

Про це повідомляє пресслужба компанії. Пілотний проєкт запустили у Дніпропетровській області.

"З уведенням карантину держава наполегливо рекомендує українцям залишатися вдома. Людям важко: всі перебувають в умовах обмеженого пересування. Ми маємо розвинену інфраструктуру й потужну кур'єрську доставку, щоб допомогти придбати необхідні продукти. Наразі чекаємо внесення змін в законодавчі акти, після чого одразу почнемо доставляти й ліки, адже саме це завдання було нам поставлено президентом", - заявив СЕО "Нова пошта" Олександр Бульба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар по бізнесу: скільки ресторанів збанкрутують через карантин

Замовити продукти можна буде в онлайн-режимі на сайті Rozetka. Замовлення формуватимуться в магазинах мережі "АТБ", а "Нова пошта" здійснюватиме доставку.

Клієнтам доступні три набори необхідних товарів вартістю 408, 510 і 714 гривень. Вартість доставки складатиме 60-75 грн.

"Тестовий період триватиме 3-5 днів. Якщо пілотний проєкт буде успішним, розповсюдимо його на всю Україну", - додали в компанії.

Економіст Олександр Охріменко розповів, хто найбільше виграє від карантину через коронавірус. На його думку, це аптеки, валютні міняйла, служби доставки й таксисти.

Зараз ви читаєте новину «Три мережі об'єдналися заради доставки продуктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути