Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2021 14:33

Товари з США: навіщо купувати і як замовити?

Товари з США: навіщо купувати і як замовити?
Фото: Pexels

Якщо ви вважаєте себе завсідником інтернет-магазинів і фанатом віртуального шопінгу, ви напевно знаєте, що в деяких випадках доставка США - Україна виявляється єдиним варіантом купити ексклюзивний товар або добре заощадити.

У прямих покупок за кордоном, які стали доступні завдяки мережевим технологіям, є свої відомі переваги.

По-перше, це відносно низький цінник. Так, незважаючи на різницю в зарплатах, багато американських або європейських магазинів пропонують брендову продукцію за нижчою ціною, ніж вони роблять в своїх філіях у нас в країні.

По-друге, це доступ до чесних розпродажів, на яких можна знайти чудові товари зі знижкою до 90%. Чого тільки варта горезвісна "чорна п'ятниця", яка в США, на відміну від розпродажів в нашій країні, нерідко відкриває доступ до чесних знижок.

По-третє, прямий шопінг в США або Німеччині - це можливість замовляти те, що до нас не завезуть ще кілька місяців або не завезуть зовсім. Багато брендів, відомі у всьому світі, просто не мають рітейлерів у нас в країні і не продають товари на нашій території офіційно.

А як тоді замовити?

Варіантів кілька. Ви можете поїхати в країну, де представлений бренд, і там придбати потрібний вам товар. Ясна річ, що цей варіант підходить далеко не всім.

Більш розумне рішення - це скористатися послугами сервісів-помічників, які дозволяють купувати товари по всьому світу, незалежно від фактичного місцезнаходження покупця. Одним з таких сервісів, який допомагає з шопінгом в США, є Qwintry.

Такі сервіси беруть на себе просту, по суті, функцію. Вони дають формальний адресу для доставки товарів з інтернет-магазинів на території США, приймають ці товари, а потім перенаправляють їх вам поштою або транспортною компанією. Нічого складного або незрозумілого в цій схемі немає, як немає бюрократичної тяганини чи підводних каменів.

За свої послуги сервіси беруть комісію. Крім того, потрібно буде заплатити за саму пересилання товару. Однак, навіть враховуючи ці додаткові витрати, в результаті шопінг в США або Європі може виявитися в рази більше вигідним, ніж в місцевих інтернет-магазинах. Це стосується і модного одягу, і аксесуарів і електронних девайсів на кшталт телефонів Apple.

Не варто забувати про доступ до ексклюзивних товарів, які в нашій країні не купити, а також про розпродажі, на зразок майбутньої "чорної п'ятниці".

Зараз ви читаєте новину «Товари з США: навіщо купувати і як замовити?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути