середа, 06 березня 2019 12:44

Телебачення подорожчало: як змінилися тарифи з початку року

Телебачення подорожчало: як змінилися тарифи з початку року
Більшість операторів ціни на користування телебаченням підняли з 1 січня. Щоправда були ті, хто відстрочив зростання тарифів до 1 лютого і 1 березня. Фото: dniprograd.org

В Україні провайдери підняли абонентську плату за користування телебаченням на 15-25%.

Тарифи зросли через підвищення плати за ліцензію українським телегрупам. Щоправда ціни на телеканали 4 провідних телегруп цьогоріч зросла тільки на 4,5 грн - з 6,9 до 10,5 грн з абонента, передає Телекритика.

Відтепер мінімальні тарифи за доступ до пакетів тільки з українськими телеканалами не можуть бути нижче 56-70 грн. Ціна залежить від регіону.

Більшість операторів ціни підняли з 1 січня. Щоправда були ті, хто відстрочив зростання тарифів до 1 лютого і 1 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зв'язок подорожчає: Київстар закриває популярний тариф

Так, 1 лютого компанія Воля на 15-20% підняла вартість своїх послуг. Тарифи зросли для найдешевших соціальних пакетів - з 80 до 100 грн на місяць.

У групі компаній Тріолан тариф на користування телебаченням підняли 1 січня - з 50 до 70 грн на місяць. Компанія Ланет підвищила вартість послуг з 1 березня.

Україна потрапила до переліку країн з найдешевшим мобільним інтернетом, зайнявши четверте місце після Індії, Киргизстану та Казахстану.

Зараз ви читаєте новину «Телебачення подорожчало: як змінилися тарифи з початку року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути