четвер, 15 серпня 2013 20:02

Таксисти скаржаться, що влада їх ігнорує і пише закони кулуарно

Таксисти скаржаться, що влада їх ігнорує і пише закони кулуарно
Фото: taxistam.kiev.ua

Водії таксі пікетували Кабінет міністрів через ігнорування чиновниками пропозицій щодо поліпшення законопроекту про перевезення на таксі.

Про це заявив співголова організації "Таксі столиці" Денис Садоха в ефірі "Ера-FM".

"Найбільша проблема, що штовхнула нас на такі дії, це байдужість влади до питань з боку громадськості, пропозицій, які висувають громадські організації і профспілки у розробці законопроекту про перевезення на таксі", - сказав Cадоха.

За його словами, протягом року робоча група по даному законопроекту не приймала до уваги пропозиції профільних організацій.

"Жодна пропозиція не була врахована. Цей законопроект пишеться кулуарно, виключно під вузьке коло людей, в ньому не вирішуються основні проблеми. Намагаються узаконити нині діючу схему: відсутність фінансового контролю, контролю на дорогах і зміцнення посередників на ринку таксі", - зазначив Садоха.

Однією з головних вимог він назвав надання максимуму повноважень ДАІ в частині перевірки автомобілів, які надають послуги таксі.

Зараз ви читаєте новину «Таксисти скаржаться, що влада їх ігнорує і пише закони кулуарно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути