Ексклюзиви
вівторок, 27 серпня 2013 11:19

Святкування Дня Незалежності коштувало Києву 1,4 мільйона

Святкування Дня Незалежності коштувало Києву 1,4 мільйона
Концерт і салют до Дня Незалежності коштували Києву 1,4 млн грн. Фото: cf.ua

Київська міська державна адміністрація витратила 1,41 млн грн на проведення загальноміських заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 22 річниці Незалежності України.

Як зазначається у "Віснику державних закупівель", право на проведення загальноміських заходів виграло ТОВ "Таврійські ігри".

У вартість замовлення входить триденна оренда й монтаж-демонтаж відеоекранів, звукоапаратури, освітлення, сцени, бар'єрних огороджень, а також організація салюту й церемонії урочистого покладання квітів до пам'ятників Т. Шевченку і М. Грушевському на Дня Незалежності.

Голова КМДА Олександр Попов напередодні свят повідомив, що концерт на Майдані та фейерверк не фінансуватимуться з міського бюджету.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Красуні, боді-арт і диво-птахи: у Києві пройшов грандіозний парад вишиванок

Засновниками фірми "Таврійські ігри" є Світлана Баграєва та народний депутат від Партії регіонів Микола Баграєв, який раніше входив до фракції БЮТ.

У травні цього року "Таврійські ігри" Баграєва уже вигравали тендер на організацію до Дня Києва молодіжної концертної програми на Майдані Незалежності за 497 тис. грн. Минулого року компанія також отримала від КМДА 1,49 млн грн. на організацію Дня Державного Прапора України та ХХІ річниці Незалежності України, позаминулого - 1,50 млн грн на організацію святкування Дня Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Святкування Дня Незалежності коштувало Києву 1,4 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути