Ексклюзиви
середа, 16 листопада 2016 15:37

Сторінку в соцмережі здають в оренду за 400 гривень на тиждень

Сторінку в соцмережі здають в оренду за 400 гривень на тиждень

Рекламні агенції беруть в оренду сторінки в соцмережах. Щотижня платять власнику 400 грн. Про це Gazeta.ua розповів представник однієї з рекламних агенцій Олександр.

"Оренда акаунта в соцмережі залежить від кількості друзів на сторінці та того як давно він зареєстрований. Потрібно, щоб сторінка діяла не менше року і була активною. Тобто, на неї заходили не рідше, ніж раз на тиждень. Найбільше цікавлять сторінки у мережі Facebook", - каже Олександр.

Користувач повністю передає доступ до сторінки на 2-6 місяців. Поки сторінка в оренді не має право на неї заходити. Оплата відбувається щотижня на картку.

"На сторінці розміщуємо товари і послуги, які продаємо. Її будуть бачити українці і закордонні користувачі. Зі свого боку обіцяємо, що ніяких незаконних товарів рекламувати не будемо. Якщо користувач побачить, щось, що його не задовольняє, може заблокувати сторінку", - продовжує рекламіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці подорожчали ресторани

Із власником сторінки рекламна агенція підписує договір, в якому вказується термін оренди та розмір оплати.

"Свої сторінки здають в оренду вже близько 3 тисяч українців. Це вигідно рекламним компаніям. По перше, в друзях у людини люди приблизно однакового віку. Достатньо забезпечені, бо мають доступ до мережі. На сторінках часто розміщають рекламу інтернет-магазинів. Ви швидше купите товар, який розміщений на сторінці друга, ніж з невідомого магазину", - додав Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Сторінку в соцмережі здають в оренду за 400 гривень на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути