вівторок, 17 травня 2016 12:04

Стало відомо, коли почнуть повертати депозити "Хрещатика"

Стало відомо, коли почнуть повертати депозити "Хрещатика"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 18 травня розпочинає виплати вкладникам банку "Хрещатик" за договорами, термін дії яких закінчився до 4 травня 2016 року. Платити будуть через установи чотирьох банків-агентів в залежності від зазначеного в договорі регіону, повідомляє офіційний сайт Фонду.

Виплати будуть проводитися через установи Ощадбанку у Вінницькій, Івано-Франківській, Полтавскаой, Рівненській, Сумській, Тернопільській області; банку ПУМБ - Донецька Житомирська, Луганська, Львівська, Хмельницька області, Крим і Севастополь; банку "Південний" - Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська, Чернівецька області; Укрсиббанку - Київська область і Київ.

Про умови та порядок виплат за договорами, термін дії яких закінчився після 4 травня, Фонд повідомить додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрист дав 10 порад, як не втратити депозит

Як повідомлялося, Фонд гарантування термін початку виплат переніс на кілька днів пізніше з раніше запланованої дати - не пізніше 18 травня - в зв'язку з пошуком можливості виведення банку з ринку за допомогою інвестора.

Нацбанк України 5 квітня визнав неплатоспроможним банк "Хрещатик" і передав його Фонду гарантування вкладів фізосіб під тимчасову адміністрацію. Тимчасова адміністрація діятиме до 4 червня включно.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли почнуть повертати депозити "Хрещатика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути