Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2020 16:15

Стало відомо, скільки підприємців зареєструвалися на отримання допомоги

Стало відомо, скільки підприємців зареєструвалися на отримання допомоги
7 тисяч роботодавців зареєструвалися на допомогу по частковому безробіттю pixabay.com

Вже близько 7 тис. роботодавців подали документи для отримання допомоги з часткового безробіття. Про це повідомляє Міністерство економіки.

З 4 травня, тобто з початку анонсування програми з часткового безробіття, кількість поданих пакетів документів на отримання фінансової допомоги вже склала 6873. Опрацювання проходить у щоденному режимі і станом на сьогодні вже прийнято 1715 позитивних рішень, що дозволить забезпечити виплати для 25 777 працівників. У стадії розгляду 3339 пакетів документів і прийом заявок активно продовжується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки втратили торговельні центри під час карантину

"Лише за перший тиждень анонсування програми по частковому безробіттю за отриманням такої допомоги звернулися майже 7 тисяч роботодавців. З кожним днем ця цифра збільшується приблизно на тисячу нових заяв. Програма направлена на те, щоб допомогти малому і середньому бізнесу у покритті витрат на зарплату робітникам, яким було скорочено робочий час, тим самим зберігаючи робочі місця. Загалом, на цю програму спрямовано 4,7 мільярда гривень. Якщо ми розумітимемо, що потрібно більше коштів, будемо додавати через перерозподіл коштів", - прокоментував міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

В Україні запрацювала програма підтримки малого й середнього бізнесу. Підприємці можуть отримати гроші на дітей віком до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки підприємців зареєструвалися на отримання допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути