середа, 22 серпня 2012 12:14

Спецназівцям Януковича збудують казармені гуртожитки за 13 мільйонів

Спецназівцям Януковича збудують казармені гуртожитки за 13 мільйонів
До кінця року "Барсу" збудують дві секції гуртожитків казарменого типу по 30 квартир в кожній секції. Фото: kalamit.info

База виробничо-технологічної комплектації внутрішніх військ МВС 13 серпня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Будпроект рішення" реконструкцію будівель і споруд навчального містечка "Виправна установа" під комплекс гуртожитків в м.Вишгород Київської області.

Вартість угоди склала 13,10 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

До кінця 2012 року потрібно збудувати дві секції гуртожитків казарменого типу по 30 квартир в кожній секції. Дані щодо розміру житла не опубліковані.

Навчальне містечко "Виправна установа" розташовано на території військової частини 3027 внутрішніх військ МВС України. Це підрозділ спеціального призначення "Барс" Внутрішній військ. Він базується в смт Нові Петрівці, де знаходиться резиденція "Межигір'я" президента Віктора Януковича.

"Барс" брав участь в акціях по охороні порядку під час протестів громадськості проти мовного закону біля "Українського дому", захищав Верховну Раду під час заворушень "чорнобильців" та "афганців", тощо.

Нагадаємо, раніше Управління державної охорони, яке здійснює охорону перших осіб України, придбало квартири в Києві на 26,99 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Спецназівцям Януковича збудують казармені гуртожитки за 13 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути