пʼятниця, 30 березня 2018 14:37

Повідомили, як Міноборони витратить 4 млрд грн

Повідомили, як Міноборони витратить 4 млрд грн
Кошти спрямують на розвиток інфраструктури полігонів, пунктів постійної дислокації військових частин. Фото: trassae95.com

Міноборони запланувало витратити поточного року майже 4 млрд грн на облаштування полігонів, будівництво гуртожитків для контрактників і ремонт їдалень.

"Створення нормальних побутових умов для військовослужбовців — одне із першочергових завдань. Цього року на капітальне будівництво військових об'єктів передбачили майже чотири мільярди гривень", - повідомив заступник начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ полковник Олександр Чергінець, пише LIGA.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полторак повідомив останню інформацію про постачання Javelin

Кошти спрямують на розвиток інфраструктури полігонів, пунктів постійної дислокації військових частин. Запланували провести капітальний ремонт їдалень. Їх переведуть на нову систему забезпечення харчуванням військовослужбовців.

Крім цього, планують побудувати 184 гуртожитків для військовослужбовців-контрактників.

12 грудня 2017-го президент США Дональд Трамп підписав оборонний бюджет на 2018 фінансовий рік. Документ передбачає надання Україні $350 млн оборонної допомоги, в тому числі санкціонує можливість передачі летальної зброї.

Виділені кошти підуть на підготовку військових медиків і посилення боєздатності повітряних і військово-морських сил. Також вперше на законодавчому рівні пропонують надати Україні радіолокаційні засоби протиповітряної оборони і спостереження за надводною ситуацією, військово-морські протимінні засоби, кораблі прибережної дії і берегової охорони.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, як Міноборони витратить 4 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути