Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2018 21:10

Що писати в резюме, якщо часто змінюєте роботу

Що писати в резюме, якщо часто змінюєте роботу
Щоб роботодавець не подумав, що ви легковажна людина і можете через декілька місяців звільнитися, напишіть супровідного листа. Фото: Jwoman.in.ua

Українці стали все частіше змінювати місце роботи. Шукають кращі умови, більшу зарплату чи можливість кар'єрного зростання.

Роботодавці не завжди хочуть наймати працівників, які часто змінюють роботу. Водночас останні мають декілька переваг перед тими, хто працює на одній посаді роками, передає Work.ua.

Швидко адаптуєтеся до нового середовища

Оскільки часто змінюєте роботу, то вмієте швидко вникати у суть завдань. Адже ваша мотивація - це розвиток і вивчення нового. У резюме варто навести приклад результату, якого ви досягли у короткі терміни. Наприклад, вивчили іноземну чи успішно здали проект.

Легко знаходите спільну мову з колегами

Ви звикли багато спілкуватися. Легко встановлюєте контакти з керівником, колегами, партнерами, клієнтами. У розділі резюме "Додаткова інформація" зазначте, що вмієте швидко домовлятися з клієнтами чи колегами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому українцям важко знайти роботу

Компетентні у різноманітних сферах

Якщо маєте досвід роботи у логістиці, управлінні персоналом, у продажах, ви універсальних працівник. Водночас роботодавцю потрібно довести, що ваші знання не поверхові. Для цього вкажіть у резюме, чого вдалося досягти на минулій роботі. Наприклад, закрити вакансії на керівні позиції.

Додайте супровідний лист

Щоб роботодавець не подумав, що ви легковажна людина і можете через декілька місяців звільнитися, напишіть супровідного листа. Зробіть акцент на тому, що ваші наміри щодо даної позиції серйозні. Розкажіть про ваші довгострокові цілі, які хочете досягти у цій компанії.

У проекті бюджету на наступний рік прожитковий мінімум наступного року зросте з 1853 до 2011 грн. Також піднімуть і мінімальні пенсії: на початку 2019-го українці отримуватимуть 1497 грн, а під кінець року - вже 1624 грн. Ухвалили новий метод підвищення пенсій. На це знадобиться, за попередніми оцінками, близько 20 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Що писати в резюме, якщо часто змінюєте роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути