середа, 29 червня 2016 13:40

Скільки коштує зібратися на пляж - інфографіка

Найбюджетніші збори на пляж обійдуться у 400-500 грн. Про це Gazeta.ua розповіли аналітики сервісу он-лайн-оголошень OLX.

Якщо враховувати середні ціни на ринку, збори на пляж для жінки з купівлею купальника, сонцезахисних окулярів, крему для засмаги, пляжної сумки, взуття та інших аксесуарів для відпочинку обійдуться у 4,2 тис. грн. За 4040 грн можна зібрати на пляж чоловіка. Якщо врахувати найдешевші пропозиції в інтернеті, можливо вкластися у 500 грн.

  olx.ua
olx.ua

Найбюджетніший жіночий купальник продають за 30-50 грн, відзначають аналітики сервісу. Парео коштує близько 100 грн. Найдешевше пляжне взуття для жінки обійдеться в 15-75 грн. Ще 80 грн піде на сонцезахисний крем. Вартість сумки для походу на річку чи море від 35 грн. Пляжний шопінг для жінки обійдеться в середньому у 500 грн, кажуть фахівці.

Поповнити чоловічий гардероб пляжними речами коштуватиме дорожче - приблизно 800 грн. На ці гроші можна придбати плавки, літні брюки, футболку, кепку, пляжне взуття. Вартість підготовки до відпочинку дитини - щонайменше 400-450 грн.

"Аналіз на OLX показує, що збори у відпустку середньостатистичної української родини з дитиною обходяться в 1-1,5 тисячі гривень", - зазначають у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 місць відпочинку з басейном поблизу Києва

Нагадаємо, найдешевша міні-відпустка коштує 1 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує зібратися на пляж - інфографіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути