Ексклюзиви
середа, 12 серпня 2020 21:10

Скільки коштує одягнути дитину в школу

Цьогоріч зібрати у школу дівчинку батькам обійдеться у середньому 1400 грн. На одяг школяра потрібно витратити приблизно 1360 грн.

Блузка для школярки коштуватиме 165 грн. Таких знадобиться дві. За спідницю доведеться заплатити 170 грн, туфлі - 300 грн, спортивний костюм - 300 грн. Кросівки обійдуться стільки ж. Також можна придбати сарафан у середньому за 160 грн. Зекономити можна, якщо купити вживані товари. За набір одягу та взуття у середньому доведеться заплатити 775 грн, пише olx.ua.

Автор: olx.ua
  Одягнути дитину у школу коштує в межах 1400 грн.
Одягнути дитину у школу коштує в межах 1400 грн.

Штани для хлопчиків коштують 200 грн, ще треба дві сорочки по 150 грн, туфлі - 300 грн. Спортивний костюм можна придбати за 290 грн і кросівки до нього за 270 грн. До 40% від суми можна заощадити, якщо купити вживані речі.

Автор: olx.ua
  Канцтовари обійдуться у середньому 335 грн.
Канцтовари обійдуться у середньому 335 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителів не будуть змушувати тестуватись на коронавірус

Канцтовари обійдуться у середньому 335 грн. Новий портфель можна купити за 400 грн, вживаний - приблизно 250 грн. Сумка для взуття коштує 110 грн, а вживана — 85 грн.

Міністерство охорони здоров'я дозволило навчальний рік в школі, правда з деякими обмеженнями. Наприклад, до роботи не допускаються працівники закладу з температурою понад 37,2°C, керівник закладу має розробити маршрути та графік допуску учнів до школи, щоб уникнути скупчень людей, вчителі перед заняттями опитуватимуть учнів про самопочуття, у туалетах повинні бути антисептик, рідке мило та паперові рушники, необхідно провітрювати класи після кожного заняття протягом 10 хв.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує одягнути дитину в школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути