четвер, 08 листопада 2018 12:17

Скільки коштує найдешевший хліб

Скільки коштує найдешевший хліб
До кінця року ціни на хліб зростатимуть. Подорожчання становитиме 5%. Фото: 112 Україна

В Україні найдоступніший за ціною хліб — соціальний. Буханка "Українського" коштує 11,6 грн. Пшеничний — 9 грн. Батон можна купити за 8,2 грн.

Соціальний хліб вагою 600 г продають у Рівному. Щоправда, останнім часом ціна на нього зросла. Соціальний сорт "Дарницький" подорожчав з 9 до 11 грн, передає Сегодня.

У Сумах дешевий хліб можна знайти у фірмових кіосках місцевого виробника. Коштує 6,5 грн за буханку. Його завозять обмеженими партіями щодня о восьмій ранку. Щоб купити хліб, люди займають чергу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояснили, чому дорожчає хліб

В Івано-Франківську знайти соціальний хліб важко. Коштує він на 50 коп. менше за звичайний. Продають такий хліб лише власникам Картки франківчанина.

За прогнозами експертів, до кінця року ціни на хліб зростатимуть. Подорожчання становитиме 5%. Крім того, незабаром може зникнути соціальний хліб. Принаймні у столичній міськраді заявили, що 2019-го строк відповідного договору з "Київхліб" закінчується.

У вересні найдорожчий хлібний кошик продавали у Києві - 85,4 грн. Найдешевший - за 58,1 грн - можна було купити на Миколаївщині.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує найдешевший хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути