Одна зі столичних пекарень пропонує своїм клієнтам елітні Великодні паски. Ціна такого десерту сягає 1430 гривень.
Покупцям "Паски Еліт" обіцяють "по-справжньому унікальну композицію з двох жовтеньких курчат на галявині".
"Паска правда унікальна. Всередині дуже смачний зварний крем з шоколадом чи ваніллю. Таких у магазині не знайдете. До того ж у тісто входить ром, родзинки та мигдаль", - каже менеджер пекарні Олена.
Десерт має вагу 2,8 кілограма. Однієї паски вистачить на всю родину.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Редиска рекордно подешевшала за кілька днів
Дешевші за ціною італійські Пенетоне. Їх можна придбати у супермаркетах від 500 до 750 гривень. Вага від 1 до 1, 5 кг. До паски іде в комплекті набір шоколадних яєць. Такий набір вважається подарунковим.
Домашні паски від 550 до 800 грамів продають від 250 до 400 гривень. Пекарі також запевняють. Що всі продукти свіжі та натуральні.
"Собівартість паски вагою у кілограм становить 120 гривень. Навіть з урахуванням подорожчання масла та молока. Дорогі паски продають у Києві, бо там є люди. Які отримують величезні зарплати і не рахують грошей", - каже Віктор Цвігун, власник пекарні
Коментарі