понеділок, 29 липня 2019 00:36

Ryanair підвищує ціни на багаж і пріоритетну посадку

Ryanair підвищує ціни на багаж і пріоритетну посадку
Ryanair підвищує ціни. Фото: Сегодня

Ryanair підняв розмір максимального збору за послугу пріоритетної посадки, а також перевезення малого багажу вагою до 10 кг.

Тепер діапазон збору за пріоритетну посадку становить 6-12 євро і є однаковим як в разі оформлення послуги під час бронювання квитка, так і після цього. Раніше діапазон цін становив 6-10 євро, повідомляється на сайті лоукостера

Попередній раз авіакомпанія піднімала ціни на багаж в лютому.

Перевезення багажу до 10 кг тепер коштує 10-17,5 євро при оформленні послуги під час бронювання і 10-25 євро після покупки авіаквитка. До цього Ryanair використовував діапазон цін 10-12 євро, який був однаковим як при оформленні послуги при купівлі квитка, так і після цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ryanair відкриває новий рейс з України

Дане підвищення є другим за рахунком за останні місяці після введення Ryanair нової політики з перевезення ручної поклажі та малого багажу, введеної з 1 листопада 2018 року.

Тоді авіакомпанія зменшила безкоштовну норму ручної поклажі для пасажирів без пріоритетною посадки тільки до одного предмета з габаритами до 40х25х20 см. Пасажири, які оплатили збір за пріоритетну посадку, могли брати на борт одну валізу з габаритами 55х40х20 см і вагою до 10 кг і другий предмет з габаритами до 40х25х20 см. Розмір збору становив 6 євро при купівлі квитка та 8 євро в наступний період.

Зараз ви читаєте новину «Ryanair підвищує ціни на багаж і пріоритетну посадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути