середа, 26 квітня 2017 12:47

Ryanair визначилась з українськими аеропортами

Ryanair визначилась з українськими аеропортами
Володимир Омелян Фото: Zik

Переговори між найбільшим європейським лоукостером авіакомпанією Ryanair та міжнародним аеропортом "Бориспіль" успішно завершили. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Вони літатимуть із "Борисполя" і "Львова". Вчора завершили успішні переговори цих аеропортів з керівництвом компанії Ryanair. Ми продовжуємо роботу за графіком", - цитує міністра "Цензор".

Ryanair має намір відкрити рейс "Львів - Берлін" у вересні. Також компанія розглядає можливість почати виконання рейсів зі Львова в Італію та Іспанію 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця пообіцяла нові маршрути до ЄС

Міжнародний аеропорт "Київ-Жуляни" тимчасово призупинив діалог з найбільшим європейським лоукостером компанією Ryanair через невідповідність цінових вимог авіакомпанії можливостям аеропорту.

Гендиректор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябикін сказав, що бюджетні авіакомпанії потрібно залучати в міжнародний аеропорт "Антонов" у Гостомелі, а не в "Бориспіль".

"У перспективі, якщо "Бориспіль" стане реальний, а не потенційний хабовий аеропорт, Ryanair дійсно може піти до Житомира, Гостомеля чи ще кудись. На нинішньому етапі це неправильно. У нас літають 4 проценти населення. Пасажиропотік "Борисполя" - 8-8,5 мільйона осіб на рік. Це дуже мало", - обурився пропозицією Павла Рябикіна міністр Володимир Омелян.

Зараз ви читаєте новину «Ryanair визначилась з українськими аеропортами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути