вівторок, 05 квітня 2016 11:20

Рубль скочується до рекордних показників

Рубль скочується до рекордних показників

Об 11.00 по Києву рубль на Московській біржі вперше за останній тиждень перевищив позначку 69 рублів за долар і 78,35 за євро. Це сталося на тлі подальшого падіння цін на нафту і скандалу з панамським офшорами, в яких фігурує і президент Росії Володимир Путін а також конфлікту в Нагірному Карабасі.

Про це пише Investing.com.

"Глобальне ралі (цін на нафту, - ред) видихається: інвестори шукають нові стимулятори росту", - пише Коул Ейксон, аналітик Sberbank CIB.

Нафта марки Brent сьогодні торгується нижче $38 за барель на тлі побоювань, що ОПЕК і нафтовидобувні країни, що не входять в картель, під час зустрічі 17 квітня в столиці Катару не зможуть прийняти рішень, здатних вплинути на баланс попиту і пропозиції.

Нафтовий ринок сьогодні чекає виходу даних про запаси сировини в сховищах США від Американського інституту нафти. Сьогодні також очікується публікація індексів PMI у багатьох країнах, а в другій половині дня - даних про зовнішню торгівлю США.

"Що стосується політичних новин, тут як і раніше переважає негатив, пов'язаний з панамським офшорами і конфліктом в НКАО. На наш погляд, ні той, ні інший фактор не спричинять за собою значущих наслідків в найближчій перспективі, але напружений обмін думками з карабахської теми може злегка сконцентрувати спийняття ринком геополітичних ризиків в країнах СНД ", - зазначає Коул Ейксон.

Зараз ви читаєте новину «Рубль скочується до рекордних показників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути