субота, 08 листопада 2014 12:19

Росія пустила українські продукти в Крим, бо злякалась дефіциту

Росія пустила українські продукти в Крим, бо злякалась дефіциту
Фото: uapress.info

Росія скасувала перешкоди для ввезення української продукції на територію Криму. Про це повідомляють "Новини Криму".

Заступник керівника управління Россільгоспнагляду по республіці Крим і Севастополю Юрій Єпан заявив в ефірі кримського бюро радіо Голос Росії, що у зв'язку з нестабільністю поставок через поромну переправу через погодні умов, а також щоб уникнути недопущення дефіциту продуктів харчування і росту цін так звана "влада" півострова попросила Россільгоспнагляд дозволити українським підприємствам завозити свою продукцію в Крим.

"Сьогодні на кордоні ми пропускаємо всі підприємства України, стежимо за тим, щоб не було перефасування. Основним пунктом вимоги у нас є можливість огляду автотранспорту та вантажів, які вони перевозять. Тому, якщо везуться з неатестованих підприємств, то доводиться моніторити повністю продукцію", - сказав Єпан.

Єдиними прямими шляхами сполучення між Кримом і Росією поки залишаються тільки повітряний і морський. Обидва схильні до впливу погодних умов. Так, наприкінці жовтня Керченська переправа була закрита п'ять діб через штормове попередження, в портах скупчилися сотні автомобілів та пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «Росія пустила українські продукти в Крим, бо злякалась дефіциту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути