пʼятниця, 11 травня 2012 10:38

Росія готова допустити на ринок четвертий український сирзавод

Росія готова допустити на ринок четвертий український сирзавод
Росспоживнагляд вважає за можливе відновлення постачань сирів з "Дубномолоко". Фото: zvst.ru

Росспоживнагляд не виключив можливість відновлення поставок до Росії сирів четвертого за рахунком українського заводу - "Дубномолоко".

Про це повідомила прес-служба ведомстсва.

"Федеральна служба по нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини повідомляє, що розглянувши поданий ПАТ"Дубномолоко" План заходів щодо усунення порушень виявлених фахівцями Росспоживнагляду під час проведення інспекційної перевірки підприємства, вважає за можливе відновлення постачань вироблюваних їм сирів на російський ринок", - сказано в повідомленні.

Росспоживнагляд зазначив, що з метою запобігання надходження на споживчий ринок Російської Федерації фальсифікованої продукції, ввезення та обіг вироблених підприємством сирів може здійснюватися тільки за наявності протоколів лабораторних досліджень, проведених Російською стороною кожної партії надходить продукції.

Нагадаємо, сьогодні керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко повідомив, що російська санітарна служба розпочала лабораторну експертизу зразків сиру, які надійшли з українського заводу "Прометей".

Зараз ви читаєте новину «Росія готова допустити на ринок четвертий український сирзавод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути