четвер, 15 березня 2018 21:10

Рекрутери розповіли, яким працівникам платять більше

Рекрутери розповіли, яким працівникам платять більше
На зарплату впливає рівень знання англійської, начитаність і бажання розвиватися. Фото: Fintramplin

Найбільші зарплати отримують айтішники, менеджери з продажу, топ-менеджери і робітники за кордоном.

Щоб успішно працевлаштуватися і отримувати гідну зарплату, одного досвіду роботи не достатньо. Потрібно постійно вдосконалювати свої вміння та навички, пише Work.ua.

Знання англійської

Володіння іноземною мовою дозволяє розраховувати на зарплату вище ринкової. Адже ви зможете працювати з іноземними підрядниками чи у компаніях із залученими інвестиціями. Крім того, можете мати хороший кар'єрний ріст. На сьогодні існує багато додаткових курсів, де можна вдосконалити англійську. Часто, як бонус, роботодавці організовують безкоштовні заняття з іноземної для співробітників.

Начитаність

Людину, яка багато читає, завжди помітять першою серед інших кандидатів. У неї грамотно поставлена мова, широкий кругозір, нестандартне мислення та аналітичні здібності. При цьому важливо читати як бізнес, так і художню літературу чи публіцистику.

Вогонь в очах

Раніше власники бізнесу віддавали перевагу покірливим виконавцям. Сьогодні вони готові слухати ідеї, створювати команду, вибудовувати стратегію і конкурувати на міжнародному ринку. Тому шукають співробітників з палаючими очима та оригінальними ідеями. Тих, хто готовий працювати у команді та вдосконалювати підхід до реалізації проектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порадили, що запитати рекрутера на співбесіді

Постійний розвиток

Сьогодні, коли технології розвиваються з неймовірною швидкістю, знання оновлюються щодня. Знати все фізично не можливо. Проте необхідно кожного дня пізнавати і навчатися чомусь новому. Розширюйте свої знання, займайтеся тим, чим ніхто не хоче або не може займатися. Прийде момент, і ви опинитеся попереду.

Гуманітарні навички

Співзасновник компанії Microsoft Білл Гейтс чи підприємець мільярдер Марк Кьюбан упевнені, що майбутнє за штучним інтелектом. Тому радять розвивати гуманітарні навички. Адже у майбутньому неоціненним виявиться вміння творчо підходити до вирішення завдань і швидко знаходити нестандартний вихід із ситуації.

1 квітня в Україні запрацює антирейтинг підприємств. Розпочнеться стягнення заборгованості по заробітній платі на користь працівників. Створять мобільні штаби і групи, які будуть виїжджати в конкретні підприємства. У виконавчій службі знаходиться більше 500 тис. виконавчих проваджень щодо примусового стягнення заборгованості по зарплаті.

Зараз ви читаєте новину «Рекрутери розповіли, яким працівникам платять більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути