середа, 09 лютого 2011 11:03

Рейтинг найвищих зарплат в Україні: Найбільше отримують гендиректори

Рейтинг найвищих зарплат в Україні: Найбільше отримують гендиректори

Кадровий портал HeadHunter Україна склав рейтинг найбільш високих зарплати в січні.

Як передає портал "Дело", минулого місяця, як і протягом усього 2010 року, найбільш високооплачуваними залишаються генеральні директори. Якщо за підсумками минулого року середня зарплата по цій позиції становила 40 тис. грн, то в першому місяці 2011 року вона становить близько 50 тис. грн.

До списку лідерів топ-10 високооплачуваних професій потрапили ІТ-директори і директори з персоналу із зарплатами 25 і 20 тис. грн відповідно.

З початком нового року зросли зарплати найбільш дефіцитних ІТ-фахівців. Українські компанії готові платити C + + і PHP-девелоперам в середньому 15 і 9 тис. грн на місяць відповідно. Для порівняння, у минулому році середня зарплата на позиції C + + developer становила 13,6 тис. грн, а PHP-шників - 7,5 тис. грн.

У січні зменшилася середня зарплатна пропозиція для фінансових директорів. Якщо за підсумками 2010 року вони заробляли 25 тис. грн, то зараз їм пропонують майже вдвічі менше - 15 тис. грн. Зарплати бренд менеджерів залишилися без змін - в середньому 8 тис. грн.

Як відзначають експерти HeadHunter, українські компанії вважають за краще не афішувати свої зарплатні пропозиції на сайтах з працевлаштування. В Україні лише 20% роботодавців публікують пропозиції по заробітній платі. Для порівняння, у Росії цей показник становить 60%, а у Великобританії - 90%.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найвищих зарплат в Україні: Найбільше отримують гендиректори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути