середа, 14 листопада 2012 16:03

"Регіонал" визнав, що з економікою так само погано, як у 2008 році

"Регіонал" визнав, що з економікою так само погано, як у 2008 році
Владислав Лук'янов: владі навіть в цій ситуації вдається зберігати стабільність. Фото: tsn.ua

Ситуація в економіці України така сама складна, як і на початку кризи 2008 року.

Про це заявив народний депутат від фракції Партія регіонів, перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету Владислав Лук'янов у ефірі "Ера-FM".

"Ситуація така сама складна, як і восени 2008 року. Але я впевнений, що ситуація відрізняється тільки одним: що більш компетентна команда управляє економікою. Ми розуміємо, що криза вирує і в євроспільноті, і в Сполучених Штатах Америки, є загрози і для світової економіки. Тобто жодного місця в світі, де було б спокійно та затишно в економічному плані, немає", - сказав Лук'янов.

За його словами, владі навіть в цій ситуації вдається зберігати стабільність.

"Я хотів би заспокоїти від песимістичних прогнозів. Так, ситуація дійсно непроста. Але завдання і уряду, і серйозних політиків - не розводити гала і лякати населення, а робити справу і боротися за те, щоб зберегти стабільність у фінансовій системі", - підкреслив політик.

Нагадаємо, останнім часом курс гривні відносно долара постійно знижується. Так, американська валюта сьогодні подорожчала на 3 копійки на купівлі та на продажу, в порівнянні з вчорашніми значеннями.

Крім того, 12 листопада найбільший столичний виробник хліба "Київхліб" збільшив ціну на "Український столичний подовий" на 68 коп. та нарізний батон "Київський" на 34 коп.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" визнав, що з економікою так само погано, як у 2008 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути