пʼятниця, 22 квітня 2011 09:43

Рада збільшила повноваження Хорошковського

Рада збільшила повноваження Хорошковського

Верховна Рада дозволила СБУ ініціювати через суд арешт активів терористів.

За закон про внесення змін до деяких законодавчих актів, у четвер проголосували 274 депутатські картки, повідомляє сайт парламенту.

Законом встановлюється, що провадження у справах щодо накладення арешту на активи, пов'язані із фінансуванням тероризму та фінансових операцій, встановлених відповідно до резолюції Ради безпеки ООН, зняття арешту з таких активів і надання доступу до них здійснюється на підставі подання керівника СБУ або його заступника.

Подання про арешт активів має містити назву адмінсуду, поштову адреса, а також номер засобу зв'язку заявника, підстави звернення з таким поданням, перелік документів та інших матеріалів, які додаються з цього питання.

Постанова по суті заявлених вимог приймається судом на закритому судовому засіданні не пізніше наступного робочого дня із дня надходження такого подання із повідомленням і за участю тільки заявника, без повідомлення особи власника активів, пов'язаних із фінансуванням тероризму.

Судове рішення щодо арешту таких активів, а також зняття арешту і надання доступу до них є остаточним і підлягає негайному виконанню.

Зараз ви читаєте новину «Рада збільшила повноваження Хорошковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути