четвер, 07 березня 2013 10:27

Рада заплатить шведам і американцям 2,5 мільйона за зв'язок

Рада заплатить шведам і американцям 2,5 мільйона за зв'язок
Фото: photo.i.ua

Дирекція телерадіопрограм Управління справами Верховної Ради уклала угоди на послуги зв'язку в 2013 році вартістю 2,49 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Як зазначається, українсько-американсько-швейцарське ТОВ "Канком" отримає 250 тис. грн з обслуговування волоконно-оптичних ліній зв'язку між різними об'єктами.

"Ця мережа у 2002 році поєднала будівлі парламенту по вул. Грушевського, 5, комітетів вул. Садова, 3а з Концерном радіомовлення, радіозв'язку та телебачення по Дорогожицька, 10 та Національною телекомпанією по вул. Мельникова, 42. Також мереж поєднує готель "Національний" по вул. Липська, 3 з приміщеннями парламентських комітетів по вул. Банкова, 5-7", - йдеться у повідомленні.

У минулі роки "Канком" отримував подібні суми на утримання цих ліній зв'язку. Власником "Канкому" є корпорація "Ател Україна Інк" зі США.

Ще 2,24 млн грн парламентська Дирекція телепрограм заплатить шведській компанії "Ses Astra Ab" за трансляцію сигналу супутниковим зв'язком. У 2012 році ці послуги коштували 1,96 млн грн в 2011-му - 2,16 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Рада заплатить шведам і американцям 2,5 мільйона за зв'язок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути