вівторок, 18 вересня 2012 09:28

Промвиробництво в Україні впало вже на 4,7%

Промвиробництво в Україні впало вже на 4,7%
Промислове виробництво в серпні впало до аналогічного періоду минулого року на 4,7%. Фото: tsn.ua

Промислове виробництво в Україні в серпні 2012 року впало до аналогічного періоду минулого року на 4,7%, з початку року падіння становило 0,4%, в серпні в порівнянні з минулим місяцем скорочення - 1,8%.

Про це з посиланням на дані Державної служби статистики пише "ЛІГАБізнесІнформ".

Так, в серпні в порівнянні з серпнем минулого року падіння виробництва в добувній промисловості становило 6%, у січні-серпні - 1,2%, в порівнянні з минулим місяцем падіння - на 1,5%.

В обробній промисловості обсяги виробництва в серпні порівняно з аналогічним періодом минулого року впали на 8,3%, в січні-серпні падіння становило 2,4%, в порівнянні з липнем виробництво впало на 1,1%.

Обсяги виробництва у легкій промисловості в серпні 2012 року порівняно з серпнем 2011-го впали на 2,1%, в січні-серпні - падіння на 8,2%, в порівнянні з попереднім місяцем відзначений ріст на 6,9%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов перерахував "Нафтогазу" ще 669 мільйонів заборгованості за газ

У хімічній та нафтохімічній промисловості у серпні відзначено зростання на 10,3%, в січні-серпні в порівнянні з аналогічним періодом минулого року виробництво зросло на 10,6%, порівняно з липнем відзначено зростання на 1%.

У металургії і виробництві готових металевих виробів у серпні порівняно з серпня 2011 року падіння становило 12,5%, порівняно з січнем-серпнем минулого року виробництво впало на 3,8%, в порівнянні з попереднім місяцем зростання на 1,4%.

У машинобудуванні в серпні порівняно з серпня 2011 року зафіксовано падіння на 3,7%, в січні-серпні до аналогічного періоду минулого року - падіння на 2,5%, в порівнянні з попереднім місяцем виробництво впало на 4,9%.

Нагадаємо, промвиробництво в Україні в липні 2012 року знизилося до липня 2011 року на 0,9%.

Зараз ви читаєте новину «Промвиробництво в Україні впало вже на 4,7%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути