Ексклюзиви
вівторок, 21 липня 2020 16:08

Приватбанк випустив digital-картку: у чому переваги нововведення

Приватбанк випустив digital-картку: у чому переваги нововведення
Для перевипуску чи оформлення нової цифрової картки не потрібно ходити у банківські відділення. Це можна зробити через додаток "Приват24". Фото: Приватбанк

Приватбанк випустив digital-картку, яка працює за допомогою смартфону. На неї можуть нараховувати пенсію, зарплату та стипендію.

Оплачувати покупки чи зняти кошти з digital-картки можна за допомогою QR-коду або NFC на касах, чи у терміналах, повідомили у банку.

Для перевипуску чи оформлення нової цифрової картки не потрібно ходити у банківські відділення. Це можна зробити через додаток "Приват24".

Оформити digital-карту може будь-який клієнт Приватбанку без візиту до відділення. Іншим доведеться підійти до найближчих відділень Приватбанку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Обличчя не в центрі. Оплата не пройшла": як отримати готівку на касі та купити товари без грошей

Якщо користуватися банкоматом з digital-карткою, ніхто не зможе підгледіти ваші дані. Також не зможуть викрасти кошти за допомогою шахрайських прийомів. Наприклад, спеціальних накладок в роз'єм для картки.

Приватбанк запустив новий метод оплати покупок - FacePay24. Тобто у магазині ви можете "платити обличчям". FacePay24 потрібно налаштувати у додатку Privat24. Для цього у меню обрати "Налаштування" та увімкнути FacePay24.

Зараз ви читаєте новину «Приватбанк випустив digital-картку: у чому переваги нововведення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути