пʼятниця, 05 січня 2018 15:51

Порошенко заробив на державі 29,3 млн грн

Порошенко заробив на державі 29,3 млн грн
Шоколаду та печива Roshen в загальному продали на 2 млн грн. Фото: ruonion.com

У 2017 році приватні фірми Петра Порошенка виграли тендерні контракти на 29,3 млн грн.

За даними ProZorro, найбільший контракт від військової частини А0456 отримав столичний завод "Кузня на Рибальському". 14,5 млн грн було виділено на доковий ремонт фрегата "Гетьман Сагайдачний" в Одеській області, передає проект "Марлін".

Крім цього, завод отримав ще 1,5 млн грн від комунального підприємства "Інженерний центр" за встановлення символів міста Києва в Дарницькому районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценки отримали від сина подарунки по 170 тис. грн

Водночас, на бюджеті заробила команда президентського 5 каналу. Телерадіокомпанії "Експрес-Інформ" і "НБМ", які входять у структуру власності каналу, на двох отримали 7 млн грн. Так, державний "Укргазбанк" замовив телематеріалів на 3 млн грн. "Мультимедійна платформа іномовлення України" - на 2,3 млн грн, Укргазвидобування - на 0,5 млн грн.

Страхова компанія "Країна" продала державі послуг на 3,8 млн грн. Найбільшими клієнтами стали оборонні підприємства Укрспецекспорт - 1 млн грн. та Укроборонсервіс - 450 тис. грн.

Перед новорічними святами різним органам влади активно продавали солодощі Roshen. Загалом продали шоколаду та печива на 2 млн грн.

Народний депутат, член групи "Воля народу" Олесь Довгий легалізував 3 млн через продаж картин соратникам. 29 грудня він вніс зміни у електронну декларацію - отримав дохід від відчуження рухомого майна (крім цінних паперів та корпоративних прав) на суму 3 млн грн. Джерелом доходу вказав ТОВ "Галерея Тетяни Міронової". У січні 2017 року Олесь Довгий вже продавав картини цьому ж покупцю. Тоді сума угод з ТОВ "Галерея Тетяни Міронової" сягнула 5,2 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко заробив на державі 29,3 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути