Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2018 12:39

Польський Давос - як він вплине на розвиток України

Польський Давос - як він вплине на розвиток України
З 6 по 8 вересня 2016 р. в Криниці відбудеться XXVI Економічний форум. Фото:forum-ekonomiczne.pl

З 6 по 8 вересня 2016 р. в Криниці відбудеться XXVI Економічний форум. Більше 150 дискусій будуть розподілені на 12 тематичних блоків: Макроэкономия, Бізнес і управління, Міжнародна політика і безпека, Регіони, Суспільство, Паливо та енергетика, Наука і культура, Європейський Союз та його сусіди, Нова економіка, Держава і реформи. Невід'ємною частиною вересневого Форуму будуть: Інвестиційний форум у Тарнові і Форум регіонів в Мушині.

У час, коли, Євросоюз розпадається, цей форум є особливо актуальним.

"Ми повинні піклуватися про цілісність ЄС. Багато проблем Європейського союзу можуть бути вирішені тільки завдяки співпраці зі Сполученими Штатами. Тільки співпрацюючи ми зможемо досягти успіху", - вважає учасник минулорічного форуму голова Комітету Палати Громад у закордонних справах Майкл Гейпс

Голова Європейського парламенту Єжи Бузек, вважає, що найважливішим у щорічних зустрічах в Криниці є те, що Європа відходить від створення нових кордонів, нових розділових ліній, замінюючи їх на економічні та політичні дискусії, і це — найкраще майбутнє Європи. Криницькі зустрічі з року в рік сприяють інтенсифікації економічного і політичного життя в нашому регіоні. Вони також сприяють зміні способу мислення мільйонів громадян про європу і про місце в ній кожної з країн.

Чимало питань на форумі приділяють Україні. І цього року спікери не оминуть нашу державу увагою, а підніматимуть актуальні для мільйонів українців теми.

Нагадаємо, торік економічний форум в Криниці-Здруй, який ще називають "польським Давосом", пройшов під гаслом "Проект Європа – рецепт на наступні декади".

Один із днів роботи форуму провели під знаком України. Пройшла велика кількість дискусійних панелей з участю українських політиків і експертів. В обговореннях взяли участь третій президент України Віктор Ющенко і спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Зараз ви читаєте новину «Польський Давос - як він вплине на розвиток України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути