Ексклюзиви
середа, 18 липня 2018 21:10

Показали найдорожчу столичну квартиру, яку здають в оренду
6

Кришка витяжки над плитою виконана у вигляді металевого дзеркала.
Фото: domik.ua
У квартирі два санвузли.
У зоні відпочинку розташовані м'які дивани і кавовий столик. На підлозі килим. Від обідньої зони її відокремлює масивна квадратна підставка під вазони.
У кімнаті паркет з натурального дерева.
У квартирі розташована сауна.

У липні в столиці найдорожче можна орендувати чотирикімнатну квартиру в житловому масиві Нижній Печерськ на вул. Драгомирова, 7.

Плата за місяць оренди елітної нерухомості становить 253,5 тис. грн або $10 тис. Це 68 мінімальних зарплат українців, пише domik.ua.

Квартира знаходиться на 26 поверсі 30-поверхового житлового комплексу Новопечерські Липки 2012 року побудови. Загальна площа апартаментів становить 190 м². З них житлова площа — 85 м², кухня — 19 м².

Житло з дизайнерським ремонтом має три спальні, два санвузли, сауну. Приміщення укомплектоване меблями і побутовою технікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі та за містом: українці скупили нерухомості на понад $25 млн

З вікон квартири видно долину річки Либідь, пагорби з історико-природним заповідником "Лиса гора", Національний ботанічний сад ім. М. Гришка та Дніпро.

Власники житла хочуть отримувати оплату готівкою в доларах США.

У червні найчастіше орендували одно- і двокімнатні квартири. Переважно в Дарницькому, Дніпровському та Шевченківському р-н столиці. Найдешевше, за 4 тис. грн орендували однокімнатну квартиру на просп. Науки (Голосіївський р-н) площею 32 м². На бул. Кольцова (Святошинський р-н) оренда однокімнатної квартири площею 35 м² коштувала 5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Показали найдорожчу столичну квартиру, яку здають в оренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути