Ексклюзиви
пʼятниця, 24 лютого 2012 09:00

Поки в українській економіці є фальсифікат, вона не може вважатися цивілізованою - Климець

20% фальсифікату на ринку лікеро-горілчаної продукції України свідчать про одне – українська економіка поки не може вважатися цивілізованою.

Так народний депутат України Павло Климець прокоментував інформацію податкової міліції України про стан справ у цьому сегменті ринку.

"За європейськими мірками, п'ята частина ринку у тіні – неприпустима дикість. І нам треба з цим негайно боротися. Питання полягає не лише у наповненні бюджету, набагато важливішим є завдання формування нових, чесних та прозорих правил ведення бізнесу, коли всі учасники ринку перебуватимуть у рівних умовах", - підкреслив Павло Климець.

В той самий час народний депутат вітає наміри податкової міліції України протягом року ліквідувати тіньовий ринок лікеро-горілчаної продукції. "Наскільки мені відомо, останнім часом податкова міліція значно підвищила ефективність своєї роботи. Впевнений, що вона впорається із цим завданням", - зазначив народний депутат.

Нагадаємо, раніше начальник податкової міліції України Андрій Головач заявив, що віддав розпорядження регіональним управлінням протягом року ліквідувати тіньовий ринок лікеро-горілчаної продукції.

Зараз ви читаєте новину «Поки в українській економіці є фальсифікат, вона не може вважатися цивілізованою - Климець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути