вівторок, 15 грудня 2020 21:10

Поет і модельєр взуття: яких незвичайних спеціалістів шукають на ринку праці

Поет і модельєр взуття: яких незвичайних спеціалістів шукають на ринку праці
Часто кандидатів на посади шукають серед студентів. Фото: unsplash

На початку зими серед незвичайних пропозицій роботи розмістили вакансії ігрового гіда, декоратора весільних суконь і вокаліста караоке.

Промоніторили ринок аналітики robota.ua.

Game-master, ігровий гід в Legendary Quest

Квест-рум оголошує конкурс на посаду. Вакансія підійде студентам, які навчаються акторській майстерності. Обов'язки: проведення гри за сценарієм у прямому ефірі; підготовка обладнання та спорядження до роботи; дотримання стандартів у взаємодії з оператором; чітке виконання команд оператора та гравців; допомога перезапуску ігрової зони для наступної гри.

Декоратор весільних суконь в MB SR

Швейне виробництво шукає професійного декоратора на часткову зайнятість: 2-3 дні на тиждень, з можливістю переходу на повну ставку. Досвід професійним декоратором обов'язковий. Обов'язки: декорувати жіночий одяг з легких тканин бісером, перлинами.

Модельєр взуття в "Ортотоп"

Медичний протезно-ортопедичний центр запрошує в команду. Вимоги до кандидатів: вміння моделювати взуття на ПК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому пропонують роботу і найвищі зарплати: інфографіка

Актор великої статури в Unicorn Media

PR-агентство відкриває вакансію для талановитих акторів, які хочуть брати участь у зйомках навчальних і розважальних відеороликів. Вимоги до кандидатів: екзотична зовнішність, талант, харизматичність і привабливість.

Вокаліст караоке в CULT Comedy Hall

Спеціалізований стендап-майданчик запрошує в команду. Обов'язки: знання та вміння використовувати/налаштовувати звукотехнічне обладнання; проведення караоке вечора; підтримка святкового настрою; допомога гостям у виборі та виконанні пісні.

Поет (pop/rock/shanson) в New Sound

Студія звукозапису запрошує в команду. Якщо кандидат – професійний поет, з великим досвідом написання текстів для пісень, роботодавець пропонує віддалену співпрацю. Обов'язки: писати тексти пісень за завданням, яке дає замовник.

Емальєр

Ювелірне підприємство запрошує на постійну роботу. Обов'язки: нанесення художньої емалі на ювелірні вироби. Вимоги: досвід роботи, порядність, знання технологічного процесу, старанність, гарний зір, хороша моторика пальців рук.

Найбільше зменшилась кількість вакансій у сфері закладів громадського харчування: офіціанти, кухарі, баристи, продавці пива. А також незатребуваними стали складальники, експедитори, прибиральниці, комплектувальники та різноробочі.

Зараз ви читаєте новину «Поет і модельєр взуття: яких незвичайних спеціалістів шукають на ринку праці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути