четвер, 08 вересня 2016 14:39

Подорожчає автострахування для виїзду за кордон

Подорожчає автострахування для виїзду за кордон

Через коливання валютного курсу понад 5% з 12 вересня вартість страхових полісів для поїздок за кордон на авто зросте на 4,7%. Про це повідомила прес-служба Моторного (транспортного) страхового бюро України.

Страховий поліс на 15 днів для виїзду з України на легковому автомобілі до країн Європи подорожчає на 34 грн – до 734 грн, поліс для виїзду в Росію, Білорусь і Молдову – на 24 грн, до 534 грн. Вартість річного поліса в Європу зросте на 289 грн – до 6420 грн, у Росію, Білорусь і Молдову – на 115 грн, до 2566 грн, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські автовласники масово ігнорують обов'язкове страхування

Нагадаємо, міжнародна система страхування автоцивільної відповідальності "Зелена картка" функціонує з 1951 року. Основна мета системи – врегулювання претензій потерпілих у ДТП, скоєних за участі іноземних автомобілістів, відповідно до національного законодавства країни. 1998 року Україна стала 40-м членом системи.

Зараз ви читаєте новину «Подорожчає автострахування для виїзду за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути